Puasa kelima ini la lauk utama untuk berbuka...Ayam masak hitam manis...
Lama nya tak masak kue kole kacang...petang ni dgn pertolongan students saya ini la hasil nya...budak2 ni pun tak pernah makan kue tradisional Johor ni..
Dadih agar2 perasa jagung yang saya masak untuk students saya berbuka puasa petang ni..
Buah Melaka atau onde2 hasil masakan students saya...em..m...sedap
Berposing selepas penat memasak untuk berbuka...
Bakar dulu biskut Almond London ni banyak2 dan simpan,seminggu sebelum raya baru disalutkan dgn cooking chocholate pulak..
Cepat nya masa berlalu ,hari ni da masuk hari kelima berpuasa.Hari ni juga dah masuk lima hari cuaca redup,mendung dan hujan disebelah petang diBandaraya Ipoh...
Lepas keja terus balik kerumah....masak2 sikit,kemas2 dapo sikit sementara menanti waktu berbuka
Malam membakar biskut Almond London..Bakar dan simpan dulu sebelum menyalut dgn coklat yang sedap tu...
No comments:
Post a Comment